.

Тибетските огледала - портали към други светове?

Учени са установили, че ако се прокара ос от главната планина в Тибет - Кайлас - до противоположния край на земното кълбо, тя ще попадне точно на остров Пасха, където, както знаем, се намират каменни фигури с неизвестен произход. Когато пък

Тибетските огледала - портали към други светове?
id="internal-source-marker_0.6460371302614024" style="font-size: 10pt; font-family: Verdana; color: rgb(0, 0, 0); background-color: transparent; font-weight: normal; font-style: normal; text-decoration: none; vertical-align: baseline;">Учени са установили, че ако се прокара ос от главната планина в Тибет - Кайлас - до противоположния край на земното кълбо, тя ще попадне точно на остров Пасха, където, както знаем, се намират каменни фигури с неизвестен произход.

Когато пък се прокара въображаема линия между този остров с мексиканските пирамиди и  се продължи още по-нататък, тя ще стигне отново до планината Кайлас в Тибет.
Ако пък  се съедини с такъв меридиан тази планина с египетските пирамиди, отново се стига до остров Пасха.  Още по любопитно е, че разстоянието от тибетските пирамиди до египетските  и от остров Пасха до мексикансите  пирамиди е абсолютнбо еднакво.

В днешно време почти няма съмнение, че  системата от пирамиди по света  е  построена за връзка на нашата планета с Космоса. От кого? Все още никой не може да каже...

Най-голямата   в света група от пирамиди е тибетската. Те  са стотици пирамиди, които са разположени равномерно, в строга математическа завсимост в четирите посоки на света и са разположени около свещената планина Кайлас.  Всички тибетски пирамиди са с различни висичини от 100 до 1800 м. /За сравнение хеопсовата пирамида е висока 146.6 м./ Само там, в Тибет,  има  странни пирамиди, които имат каменни конструкции, които заради плоската или огънатата им конструкция са наречени ‘огледала’.

Стара тибетска легенда разказва, че някога от небето са слезли Синовете на боговете, те владеели силата на петте елемента и с нейна помощ построили гигантски град.  На изток смятат планината Кайлас за свято място.  Легендата гласи, че и тя, и заобикалящите я планини, са построени с помощта на петте елемента - въздух, вода, земя, вятър и огън. Освен това, именно тук на височина от 5680 м се намира  Долинат на смъртта, през която може да се премине само по свещения път.  А каменните огледала променят хода на времето така, че тези, които са попаднали там, за броени дни се превръщат в старци...

Странно нещо са тези каменни огледала. Те имат уникална конструкция - гладка или огъната повърхност.    Най-голямата загадка се състои в  това, че те могат да променят времето. Пример за това е смъртта на четирима алпинисти, които по времето на експедицията  се били отклонили от свещения път, а когато се завърнали - за една година остарели и починали.  Никой  специалист с медицински познания не могъл да  установи причината за смъртта им.

Тези каменни огледала са с различни размери. Едно от тях е с височина 800 м и се нарича “Каменния дворец на щастието”.  Говори се, че то е място за преход към други паралелни светове. Плоските склонове на западната и северната страна  на главната пирамида Кайлас,  са най-големите огледала.  Учените смятат, че такива огромни плоскости имат способността да предават енергията, която се натрупва в самите пирамиди, като я съединяват с потоците от други енергетични сили на Вселената.

Има много предположения кои са били строителите на тези пирамиди.  Едни смятат, че те са построени от обикновени хора, други - че пирамидите са резултат от намесата на извънземни.  На някои конструкции има рисунки, приличащи на лица на хора.  Така, че пирамидите биха могли да бъдат  дело на представители на високоразвита цивилизация.

Смята се, че най-развита цивилизация на земята била тази на лемурийците. Те  владеели енергията на Духа. Имали големи очи и малки носове.

На един камък има изсечени четири фигури,  а до тях - овал с два прохода, който удивително прилича на летящ апарат на атлантите.  Легендата говори, че атлантите са получили достъп до знанията на лемурийците, записани върху специални златни пластини..  Като доказателство за това, на един от тибетските върхове се издига каменен монумент на човек с височина на 16-етажна сграда. Той седи в позата на Буда и държи на коленете си голяма плоча. Главата на тази фигура е отпусната  надолу, като че ли чете, и е обърната на югоизток - в посоката, където се смята,  че в  Тихия океан се е намирала легендарната Лемурия.  Тази статуя е  символ на предаването на знания от лемурийците на атлантите.

Никой не може да достигне до тази четяща фигура, защото тя се намира в зоната на действие на едно от тибетските ‘огледала’. Като че ли някой иска да ни даде да разберем, че трябва да имаме голямо търпение и да мине доста време преди нашата цивилизация да достигне  духовната чистота, с помощта на която да се доближи  до тайните знания, които може би ще променят към добро човечеството и бъдещето ни....

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...