Електрическа инсталация със Светлозар Петров - Заро
17.5 K
23:57

Ето ни отново в работилницата, но вече сме се подготвили за нашата работа днес с необходимите електроинструменти на Книпекс.
Днес ще направим едно мини ел табло и мини електроинсталация с контакт, ключ и крушка. То истинската електро инсталация какво е - много...

Монтаж на ламиниран паркет
75.9 K
7:09

Как се монтира ламиниран паркет? Ще ви покажем различни пособия и инструменти за мерене и рязане на ламиниран паркет, който значително улесняват работата.
Ще монтираме ламинирания паркет без прах, като използваме ножица за рязане на ламинат.

Tвърдосплавни свредла - какво трябва да знаем
79.8 K
11:40

Какви видове твърдосплавни свредла има и какво ги отличава от останалите? Как да ги използваме и как да различим качествено от некачествено свредло?

Стойка за ъглошлайф
56.2 K
3:46

Ъглошлайфът е един инструмент, с който трябва да се работи изключително внимателно.
За основните правила за работа с него посетете сайта на предаването. 

Изграждане на поливна система, рязане с банциг на фигурки за детската
70.8 K
23:13
Предаване 9 / 2021

Днес в предаването ще поливаме моравата. Освен редовно косене, моравата се нуждае и от редовно поливане. Ще направим цяла поливна система.  Ще се  събуждате сутрин и все едно добрата фея е дошла и е поляла тревата и си е отишла. 
След това ще се върнем...

Как да скрием грозните тръби от парното, тънкости при боядисването
72.5 K
23:11
Предаване 3 / 2021

Ще ви покажем как бързо и лесно да скриете грозните тръби от парното или друго нещо, което ви дразни и не искате да ви се набива в очи всеки ден. Лепиш газобетона, върху него гипскартон и си готов за 2 часа с целия ремонт.
После ще си говорим и за боядисването - как...

Отлепване на баламатум и LVT
72.2 K
2:13

Отлепването на меките настилки като баламатум и LVT става с пистолет за горещ въздух.
Какъв точно пистолет тук не е чак толкова важно, но ако искате да разберете повече за пистолетите за горещ въздух, различните видове и работата с тях, посетете сайта на...

Как се работи с циркуляр
93.1 K
7:49

Ръчният циркуляр е машина, чиято основна задача е да задвижва диск, или по-точно да върти диск, който да осъществява рязането на различни материали. Както казахме и по-рано, основното му предназначение е да реже  дърво. Но със същия успех той може да реже и други...